lida?s kaaswentelteefjes

  • Tsjechisch, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-06-2002

Ook prima te maken van restjes kaas ? van die kleine stukjes, waar geen blokje of plakje meer te snijden is, en van stokbrood van gisteren

Deel dit recept

Ingrediënten
100 gr gemalen kaas (belegen of oud)
1 ei
stokbrood of baguette (hoef niet vers te zijn)
evt. droge kruiden, b.v. bieslook
olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan met antiaanbaklaag

Voorbereiding

Als je restjes kaas gebruik, verwijder korst en rasp of maal het fijn. Snij stokbrood in plakjes. Klop ei in diepe boord los. Voeg gemalen kaas en evt. wat droge kruiden toe.
Smeer kaasmengsel op een kant van plakjes stokbrood

Bereidingswijze

Weinig olijfolie goed heet laten worden in koekenpan. Leg plakjes stokbrood met kaaskant in. Bak heel kort, haal eruit en leg even op stuk keukenpapier

Serveertip

Serveer direct, lekker bij bier of wijn.

Laatste reacties

ingant avatar
ingant 17-08-2002

Neem ik mee. Groetjes Ingrid

tuinhuisje_van_saar avatar
tuinhuisje_van_saar 07-07-2002

Favoriet gezet! Groetjes Dagmar

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten