Garnalenragout

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 27-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gram Nantua saus,
(Knorr Primerba) glace van garnalen,
60 gram blanke roux(korrels),
150 gram ratatouillegroenten,
10 korstdeegbakjes,
2 dl. geslagen slagroom,
500 gram Hollandse garnalen,
2 eetlepel gesneden bieslook.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak 1 liter saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de saus wat hoger op smaak met de glace van garnalen en bind na met de rouxkorrels. Blancheer de groenten en schep ze door de saus. Bak de korstdeegbakjes krokant in de oven. Schep vlak voor het serveren de slagroom en de garnalen door de hete ragout. Verdeel de ragout over de bakjes en bestrooi met bieslook.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten