Aspergecocktail

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gr. asperges,
1 gekookt ei,
1 eetlepel zeer fijn gehakte augurk,
1 desertlepel fijngeknipte bieslook,
1 eetlepel tomatenketchup,
3/4 ltr. Stijfgeslagen slagroom,
100 gr. gekookte ham,
Scheutje sherry (hoeft niet),
mespunt mosterd,
peper en zout,
Paprikapoeder en peterselie voor garnering.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Asperges in stukjes, - Ham in reepjes, - ei in stukjes, en met de gehakte augurk losjes vermengen en in 4 coupes verdelen.
Maak het sausje als volgt;
Vermeng de mayonaise met de ketchup, sherry, peper zout en mosterd en schep dat onder de slagroom.
Deze saus over de asperges in de glazen scheppen en garneren met peterselie en bieslook en paprikapoeder.
De bieslook kan ook met de asperges vermengt worden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten