Filippijnen: KILOWIN TALONG SA GATA (SALADE VAN GEGRILLEERDE

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
3 tomaten, fijngesneden
1 lente-uitje, fijngehakt
? eetlepel zwarte peperkorrels, geplet
2 eetlepels azijn
500 g aubergines, in plakjes gesneden*
125 ml kokosmelk
zout

* Koop het liefst lange, smalle aubergines
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe de tomaten, het lente-uitje, de peperkorrels en de azijn in een kom,
roer alles goed door en laat het mengsel 1 uur staan.
Rooster de plakjes aubergine tot ze zacht zijn en doe ze in een kom.
Bedek de aubergines met het tomatenmengsel en laat alles nog 30 minuten
staan.
Giet de kokosmelk over de auberginesalade, voeg wat zout toe en schep alles
heel even om.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten