Koolrabisoep met bosuitjes

  • Soep
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-06-2002




Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 koolrabi

1 aardappel

? liter groente- of kippenbouillon, tablet

? liter melk

2 bosuitjes

zout en versgemalen peper

paprikapoeder

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de geschilde koolrabi en de geschilde aardappel in blokjes en kook ze in ca 15 minuten in de bouillon gaar.
Pureer de soep met de staafmixer en roer er de melk door. Breng aan de kook en laat kort doorkoken. Snijd intussen de bosuitjes in schuine ringetjes en roer ze door de kokende soep. Breng de soep op smaak met wat zout en peper.
Strooi wat paprikapoeder erover en serveer meteen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten