chocolade-kokoscake uit de magnetron

  • Goedkoop en snel, Banket
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
125 gr pure chocolade


125 gr fijngemalen kokos


125 gr witte suiker


125 gr boter


3 eieren


50 gr zelfrijzend bakmeel


paneermeel

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Smelt de chocolade en de boter met 1 soeplepel water op half vermogen.
Doe alle ingredienten in een mengkom en mix ze goed door elkaar.
Beboter een ronde vorm van ? 11/2 liter inhoud en strooi er paneermeel in.
Doe het deeg in de vorm, dek hem af en bak de cake 3 minuten op vol vermogen.
Laat de cake 3 minuten rusten en zet hem dan nog eens 3 minuten op vol vermogen.
Haal de cake na het nagaren uit de vorm en bestrooi hem desgewenst nog met gemalen kokos of gehakte chocolade.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten