Stokbrood gevuld met goulashgehakt

  • Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 26-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui


2 tomaten


1 stokbrood, voorgebakken


500 gr. rundergehakt


2 el. olijfolie


2 el. kaas, Parmezaanse


1.5 el. goulashkruiden


4 plakjes ontbijtspek


1 teentje knoflook

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Knip het spek in dunne reepjes. Pel en snipper de ui.

Verhit de olie in een braadpan en bak de ui en spek al omscheppend bruin. Pers de knoflook erboven uit. Voeg het gehakt toe en bak dit al omscheppend rul. Schep de goulashkruiden erdoor.

Verwarm de oven in tien minuten voor op 225 graden Celsius. Snijd een dun plakje van de bovenkant van het stokbrood en hol het brood uit. Schep het gehaktmengsel erin. Snijd de tomaten in plakjes en leg ze dakpansgewijs op het gehakt. Strooi de Parmezaanse kaas over de tomaten.

Leg het stokbrood op de bakplaat in het midden van de oven en bak het in circa 15 minuten goudbruin en gaar.



Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten