1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. ijstaart

ijstaart

Door: petje24

  • Nederlands, Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 25-06-2002

Ingrediënten 8 personen


1 liter slagroom
klop-vast
klop-klop moussepoeder
2zakken mokkaschuimkoekjes


Verder heb je nodig


Mixer
taartvorm


Ontdek meer:

Voorbereiding

Mokkaschuimkoekjes fijn maken
slagroom kloppen

Bereidingswijze

1.maak de mokkaschuimkoeokjes klein en verdeel het de eerste zak over de taartvorm.
2.klop de slagroom en doe de klop-vast er door heen daarna doe je de klop-klop er ook doorheen je mixt het goed door elkaar.
3.giet de helft van de slagroom over de mokkaschuimkoekjes .
4.je doet de ander zak mokkaschuimkoekjes over de slagroom en dan giet je de rest van de slagroom erover.
5.je kunt het mooi versieren met chocolaatjes en je zet het in de diepvries.
6.ongeveer 8 uur later heb je een heerlijke ijstaart.

Serveertip

Je kunt het serveren op een lekkere zomeravond na de maaltijd .
of op een feestje.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van petje24
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top