Hete-Bliksem

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-06-2002

KERST

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gr aardappelen-geschild, 250 gr zoete appelen-geschild-in vieren (of gedroogde, geweekte appeltjes), 350 gr zure appelen-geschild-in vieren, zout, ca. 50 gr boter of margarine.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Garneerring met een doorsnede van 6 cm.

Bereidingswijze

Aardappelen met zoete en zure appels, weinig water en zout in ca. 25 min. gaar koken. Afgieten en kookvocht opvangen. Aardappelen en appelen fijnstampen en zonodig iets kookvocht toevoegen. Boter erdoor kloppen. Garneerring op bord zetten en hete bliksem erin scheppen. garneerring verwijderen.

Serveertip

  • Lekker bij Hazerugfilet met Chocoladesaus (recept is te vinden in mijn lijst).

  • Kcal pp:380.
  • Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten