Franse kippeboutjes

  • Frans,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 kopje olie, 1 klein glas witte wijn, zout, peper, 1 theel. gedroogde rozemarijn, 8 kippeboutjes (eventueel uit diepvries)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Meng de witte wijn, zout, peper en rozemarijn door de olie, breng dit mengsel aan de kook en leg de kippeboutjes in de marinade.
Tenminste 1 uur in een afgesloten schaal laten marineren.

Bereidingswijze

Haal de bouten uit de marinade, droog ze af, leg ze eerst met de binnenkant op het grillrooster en grill ze in 25 minuten op matig vuur. Keer de boutjes tijdens het grillen om de vijf minuten om en penseel er dan wat marinade over.

Serveertip

Serveer met aardappelsla met groene kruiden en magere mayonaise.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten