Krieltjes-Hamsalade

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
250 gram geschrapte krielaardappeltjes
20 gram schouderham in plakjes
6 augurken
2 eetl. kleine zilveruitjes
6 eetl. sladressing yoghurt
1 stokbrood
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de aardappeltjes in ong. 10min. gaar.Spoel ze met koud stromend water af en laat ze droog dampen.
Snij de ham in reepjes van 1cm.De augurken in blokjes.
Meng alles met de sladressing door elkaar.
Laat de smaken in de koelkast intrekken.
Snij het stokbrood in stukken en verdeel de salade in bakjes.

Smakelijk Eten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten