1. Home
  2. Recepten
  3. Sate's marineren

Sate's marineren

Door: bea05pikegio

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-06-2002

Ingrediënten


1 kopje ketjap
1 theel. azijn
1 theel. kerriepoeder
1 theel. sambal
1 teentje knoflook
kipfilet of varkenspoulet



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Neem een kom en doe daar alle ingredienten in.Pers het teentje knoflook erboven uit.
Goed roeren.
Snij het vlees in dikke dobbelstenen.en doe ze in de marinade.
Goed afdekken en minstens 12 uur laten staan op een niet alte koele plaats.
Dan alles goed uitknijpen en rijgen aan sateprikker.

Serveertip

Lekker op de gril.

Smakelijk eten.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bea05pikegio
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top