Cajunkip met gemengde groenten

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 24-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram kipfilet
2 eetl. cajunkruiden
4 eetl. olie
1 ui
2 teentjes knoflook
4 bosuitjes
1 rode paprika
3 stelen bleekselderij
3 tomaten
zput en peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snij de kipfilet in reepjes.Doe ze in een kom en meng er de cajunkruiden en 1 eetlepel van de olie door.
Laat afgedekt minstens 20 minuten intrekken.
Snipper de ui en de knoflook.
Snij de bosuitjes eerst in de lengte doormidden en daarna in stukjes van 4 cm.
Snij de paprika in smalle reepjes.
Snij de bleekselderij in de lengte en drieen en daarna in stukjes van 4 cm.
Ontvel de tomaten,snij ze in vieren verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in reepjes.

Bereidingswijze

Verhit de olie in de wok en roerbak de kipfilet goudbruin.
Laat de ui en knoflook 2 minuten meebakken.
Voeg de paprika en bleekselderij toe en bak ong, 4 minuten mee.
Dan de bosui en tomaat erbij ,ong.4min, meewokken,En de zout en peper erbij.

Serveertip

Serveer met rijst en komkommersla.
En een glas rode wijn.
Smakelijk Eten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten