1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes

Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes

Door: cuisine_monique

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-06-2002

Ingrediënten 4 personen


1 pakje miniprei, 2 pakjes cherrytomaatjes, 1 pakje minimaiskolfjes, 1 pakje aspergebroccoli, 6 el. olijfolie met knoflook en chilipeper, 1 el. Mexicaanse kruiden, 4 wraptortilla's, 1 pakje mini-biefstukjes


Verder heb je nodig


Bakblik van 35 x 40 cm.


Lekker eten met mini-ingredienten

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Minipreitjes in lengte halveren. Trosjes tomaten in midden doorknippen. Miniprei, tomaat, minimais en aspergebroccoli naast elkaar in bakblik leggen. In kommetje olijfolie en Mexicaanse kruiden door elkaar roeren en driekwart van olie over groenten schenken. Bakblik ca. 15 cm. onder hete grill schuiven en groenten in ca. 7 minuten gaar roosteren. Af en toe voorzichtig omscheppen.
Grillpan voorverwarmen tot gloeiend heet. Tortilla's en biefstukjes bestrijken met rest van oliemengsel. Eerst wraps een voor een knapperig bruin roosteren in grillpan. Op vier borden leggen.
Vervolgens biefstukjes in ca. 2 minuten mooi bruin roosteren. Minigroenten en biefstukjes op tortilla's leggen. Olie uit bakblik erover druppelen. Lekker met knoflooksaus.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top