Spaghetti met kaas en pittige saus
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 24-06-2002
Ingrediënten 4 personen
400 g vlugkokende spaghetti (Honig)zout
1 teentje knoflook, gesnipperd
1 groene paprika, in stukjes
250 g champignons, in plakjes
1 blik tomatenblokjes (400 g)
6 el Heinz Curry pikante kruidensaus (flacon a 600 ml)
200 g gorgonzola, in stukjes
Bereidingswijze
Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Bak de knoflook met de paprika in de hete olie in ? 5 min. bruin.
Bak de champignons ? 3 min. mee.
Voeg de tomatenblokjes met het vocht en de kruidensaus toe, breng alles al roerende aan de kook en laat de saus op een laag vuur zachtjes pruttelen.
Giet de spaghetti af, verdeel de saus en de kaas erover. Serveer direct. Lekker met een groene salade.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties