Kaas-uipistolet met kiemgroenten

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.

een vegetarisch broodje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 voorgebakken meergranen pistolets,
8 plakken jonge kaas,
3 uien,
versgemalen zwarte peper,
6 eetlepels sladressing tuinkruiden,
2 bakjes gemengde kiemgroenten.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

oven, bakplaat, zeef,

Voorbereiding

Water aan de kook brengen. Oven voorverwarmen op 225?C. of gasovenstand 5. Pistolets doormidden snijden. Korstjes van plakken kaas snijden en plakken in lengte halveren. Pistolethelften ermee beleggen. Uien pellen en in ringen snijden. Uiringen over kaas verdelen. Bestrooien met peper.

Bereidingswijze

Pistolethelften op bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 8 minuten gaar bakken. Intussen kiemgroenten in zeef met kokend water overgieten. Dressing door kiemgroenten scheppen. Pistolethelften uit oven nemen en op vier borden leggen.

Serveertip

Kiemgroenten erop scheppen.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bimmel avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten