Kaas-uipistolet met kiemgroenten
- Nederlands, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
een vegetarisch broodje
Ingrediënten 4 personen
4 voorgebakken meergranen pistolets,8 plakken jonge kaas,
3 uien,
versgemalen zwarte peper,
6 eetlepels sladressing tuinkruiden,
2 bakjes gemengde kiemgroenten.
Benodigdheden
oven, bakplaat, zeef,
Voorbereiding
Water aan de kook brengen. Oven voorverwarmen op 225?C. of gasovenstand 5. Pistolets doormidden snijden. Korstjes van plakken kaas snijden en plakken in lengte halveren. Pistolethelften ermee beleggen. Uien pellen en in ringen snijden. Uiringen over kaas verdelen. Bestrooien met peper.
Bereidingswijze
Pistolethelften op bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 8 minuten gaar bakken. Intussen kiemgroenten in zeef met kokend water overgieten. Dressing door kiemgroenten scheppen. Pistolethelften uit oven nemen en op vier borden leggen.
Serveertip
Kiemgroenten erop scheppen.