chocolade/kersendroom

  • Kinderkeuken, Nagerecht
  • 10-20 min.


Feestelijk toetje
En onvergetelijk lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 10 lange vingers in stukjes
  • 250 gr kersentaartvulling
  • 100 cc rode bessensap
  • 2 eetlepels cassissiroop
  • 1 kuipje chocolade mousse 400gr.
  • 125 cc slagroom
  • 200 c vanillevla
  • chocoladevlokken voor de versiering.
  • Boodschappen bestellen

    Bereidingswijze

    Verdeel de helft van de lange vinger over de bodem van een glazen schaal. Roer in een kom de kersentaartvulling en het bessensap door elkaar. Verdeel dit mengsel over de koekstukjes in de schaal. Schep dan de chocolademousse op de kersenlaag en strijk deze glad met de achterkant van een nat gemaakte lepel. Verdeel er de rest van de lange vingers over. Klop de slagroom stijf en spatel de vanille vla er luchtig door. Schep de vanilleroom over de lange vingers en strijk de bovenkant weer glad. Bestrooi tot slot met chocoladevlokken.

    Log in om een reactie te plaatsen

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    jose_m avatar
    jose_m

    Kooktip!

    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Doorsturen

    Home Recepten