Gevulde Champignons

  • Frans, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
48 koppen van grote champignons,180 gram rijst,250 ml gevogeltebouillon,Yorkse ham,in kleine stukjes gesneden,100 gram uien,3 teentjes knoflook,120 gram boter,3 kruidnagels.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

uien schillen en fijn hakken
kruidnagels malen
pel en pers de knoflook,

Bereidingswijze

Laat de uien glazig worden in een beetje boter in de pan.Giet de bouillon erover heen.Doe de rijst en de germale kruidnagels erbij.Roer het om en laat 20 min stoven tot de rijst gaar is.Voeg de ham toe,roer het goed om,neem het van vuur en zet het apart.Bak de koppen van de champignons met de knoflook in 50 gram boter.Breng het op smaak met de kruiden en vul de binnenkanten van de champignons met rijst en ham leg ze op een schaal en zet ze een minuutje op een warm rooster.Eetsmakelijk!!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten