miesoep

  • Aziatisch, Soep
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 23-06-2002

ook temaken met vis

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gram varkensfilet
1 eetlepel Bertolli classico olijfolie
100 gram ontbijtspek, in reepjes
1 ui, fijngehakt
2 tenen knoflook
1 pak bamigroenten
1 l runderbouillon
1 pak eiermie
1 zakje gefrituurde uitjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
in plaats van vlees kun je ook vis nemen dan laat je alle vlees soorten weg plus het runder bouillon want die maak je van de vis

Bereidingswijze

Snijd het vlees in blokjes en bak het in de olie. Bak het spek mee. Voeg de gehakte ui, de knoflook en de bamigroenten toe. Schenk de bouillon erop en laat het geheel zachtjes doorkoken.
Laat 4 minuten voor het opdienen de mie wellen in kokend water. Schep wat mie op de borden. Schep daarop de hete soep en garneer die met gefruite uitjes. Breng op smaak met ketjap en sambal.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten