1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Corned beef hash

Corned beef hash

Door: harma40

  • Internationaal,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-06-2002

Ingrediënten 4 personen


2 uien
800 gram vastkokende aardappels
0,5 dl olijfolie classico
zout, versgemalen peper
500 gram corned beef
250 gram witte bonen (gekweekt of gekookt of uit pot)
bladpeterselie
rasp, keukenpapier 1 grote koekenpan



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel en snipper de uien. Schil en rasp de aardappels, dep de aardappelrasp goed droog met keukenpapier.

Verhit de olijfolie en fruit de uien ca. 2 minuten. Voeg de aardappels, zout en peper toe en bak ze in ca. 8 minuten gaar.

Voeg de corned beef en de bonen toe en warm het goed door. Serveer met Turned over eggs.


*Corned beef is gezouten rundvlees, wat vaak in blik verkocht wordt. In Zuid-Amerika wordt dit al jaren gedaan om rundvlees te conserveren en lang te kunnen bewaren. Corned beef hash en gestoofde kool werd vroeger in Ierland als traditionele paasmaaltijd geserveerd.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harma40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top