minutenmix voor muffins

  • Amerikaans, Banket
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 22-06-2002

maak deze bakmix en bewaar hem in een luchtdicht afgesloten verpakking op een koele droge plaats zo blijft hij ca. 3 weken goed. gebruik voor het recept minutenmuffins, zo heb je altijd heel snel verse muffins, je hoeft er enkel nog de natte ingredienten aan toe te voegen en te bakken.

Deel dit recept

Ingrediënten
1500 g bloem

5 el bakpoeder

1 el zout

500 g boter

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

roer bloem, bakpoeder en zout goed door elkaar in een grote beslagkom. werk de boter erdoor met 2 messen of met de mixer, tot het mengsel grofkorrelig is geworden.

Serveertip

bewaar de bakmix op een koele en droge plaats in een luchtdicht afgesloten verpakking.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten