Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gevulde eieren
  5. gevulde eieren

gevulde eieren

Door: hetje50

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 22-06-2002

Ingrediënten 10 personen


MET BIESLOOK(4p):4 hardgekookte eieren- 50g verse roomkaas-1 el mayonaise-geknipte bieslook, zout en peper.
MET PAPRIKA (4p):1/4 fijngehakte rode paprika- 4 hardgekookte eieren- 25g verse roomkaas- 1 el mayonaise- 2 el magere kwark- italiaanse kruiden- paprikapoeder, zout en peper.
MET ANSJOVIS ( 10 p): 1 blikje (ca 50g) ansjovisfilets- 10 hardgekookte eieren- 150g verse roomkaas- 5 el mayonaise- peper- 1 el medium sherry- gehakte peterselie.
MET OLIJVEN (4p): 6 gevulde olijven- 4 hardgekookte eieren- 50g verse roomkaas- 1 el mayonaise- zout en peper.
MET TOMAAT (4p): 4 hardgekookte eieren- 25g roomkaas- 1 el mayonaise- 2 el tomatenketchup-gehakte peterselie en bladselderij- 1 theelepel Parmezaanse kaas- zout en peper.
MET AVOCADO (10p): 2 plakjes ontbijtspek- 1 kleine rijpe avocado- 2 el citroensap- 10 hardgekookte eieren- 8 el mayonaise- 1/2 theel. cayennepeper- geknipte bieslook- zout en peper.


Verder heb je nodig


MET KOMIJNEkaas (4p): 4 hardgekookte eieren- 25g verse roomkaas- 3 el mayonaise- 3 el geraspte komijnekaas- zout en peper.
MET KERRIE (4p): 50g ham- 4 hardgekookte eieren-50g roomkaas met perzik- 1 el mayonaise- kerriepoeder- zout en peper.
MET ZALM (10p): 1 klein blikje zalm (ca. 200g) -10 hardgekookte eieren- 100g verse roomkaas- 5 el mayonaise- gehakte dille- zout en peper.
MET BLAUWE KAAS (4p): 4 hardgekookte eieren- 25g blauwe kaas- 3 el mayonaise- 2 el kwark- peper.

gevulde eieren
gevulde eieren

Met 10 verschillende vullingen

Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Halveer de eieren, haal de dooiers uit de helften en prak ze fijn.
Meng de fijngeprakte eidooiers met de andere ingredienten en zout en peper naar smaak.
Vul een spuitzakje met een gekarteld spuitmondje met het eidooiermengsel en spuit het in de eieren of schep het eidooiermengsel met een theelepeltje in de halve eieren. Garneermet bijpassende garneringen zoals: peterselie-dille-bieslook-paprika-kerstomaat-augurk-radijs-kappertjes etc.

Tags,



Deel dit recept

Reacties (24)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hetje50
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top