
MET BIESLOOK(4p):4 hardgekookte eieren- 50g verse roomkaas-1 el mayonaise-geknipte bieslook, zout en peper.
MET PAPRIKA (4p):1/4 fijngehakte rode paprika- 4 hardgekookte eieren- 25g verse roomkaas- 1 el mayonaise- 2 el magere kwark- italiaanse kruiden- paprikapoeder, zout en peper.
MET ANSJOVIS ( 10 p): 1 blikje (ca 50g) ansjovisfilets- 10 hardgekookte eieren- 150g verse roomkaas- 5 el mayonaise- peper- 1 el medium sherry- gehakte peterselie.
MET OLIJVEN (4p): 6 gevulde olijven- 4 hardgekookte eieren- 50g verse roomkaas- 1 el mayonaise- zout en peper.
MET TOMAAT (4p): 4 hardgekookte eieren- 25g roomkaas- 1 el mayonaise- 2 el tomatenketchup-gehakte peterselie en bladselderij- 1 theelepel Parmezaanse kaas- zout en peper.
MET AVOCADO (10p): 2 plakjes ontbijtspek- 1 kleine rijpe avocado- 2 el citroensap- 10 hardgekookte eieren- 8 el mayonaise- 1/2 theel. cayennepeper- geknipte bieslook- zout en peper.
MET KOMIJNEkaas (4p): 4 hardgekookte eieren- 25g verse roomkaas- 3 el mayonaise- 3 el geraspte komijnekaas- zout en peper.
MET KERRIE (4p): 50g ham- 4 hardgekookte eieren-50g roomkaas met perzik- 1 el mayonaise- kerriepoeder- zout en peper.
MET ZALM (10p): 1 klein blikje zalm (ca. 200g) -10 hardgekookte eieren- 100g verse roomkaas- 5 el mayonaise- gehakte dille- zout en peper.
MET BLAUWE KAAS (4p): 4 hardgekookte eieren- 25g blauwe kaas- 3 el mayonaise- 2 el kwark- peper.
Met 10 verschillende vullingen
Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt
Halveer de eieren, haal de dooiers uit de helften en prak ze fijn.
Meng de fijngeprakte eidooiers met de andere ingredienten en zout en peper naar smaak.
Vul een spuitzakje met een gekarteld spuitmondje met het eidooiermengsel en spuit het in de eieren of schep het eidooiermengsel met een theelepeltje in de halve eieren. Garneermet bijpassende garneringen zoals: peterselie-dille-bieslook-paprika-kerstomaat-augurk-radijs-kappertjes etc.
Veertje11 05-03-2014
8 van de 10 lijkt mij zeker lekker:)
mobiel_1327077428 27-05-2013
Leuk borrelhapje, deze viel goed in de smaak. Wij hadden de peterselie variant gemaakt en de paprika
bezemsteeltje 29-12-2010
Bedankt voor de recepten.Groetjes,Lut.
souvlaki 29-12-2010
Dank je voor leuke tips!!
Gr. Souvlaki
ankie43 08-01-2010
We hebben eind januarie het verlate nieuwjaarsspel en moeten dan ieder een gerecht maken voor bij de borrel.Met dit lijstje eieren kan ik vast wat vinden. Laat je nog weten wat het geworden is, groet van Ankie