1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Broodje met corned beef

Broodje met corned beef

Door: recepten_van_omalidy

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-06-2002

Ingrediënten 4 personen



4 harde witte puntbroodjes
30 gr boter
2 theelepels fijne mosterd
4 grote plakken corned beef
4 eetlepels piccalilly
2 eetlepels kleine zilveruitjes (zoetzuur)



Harde puntbroodjes met corned beef, mosterd en piccalliy

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de broodjes overlangs open. Bestrijk de snijhelften met het mengsel van boter en mosterd. Leg de dubbelgevouwen plakken corned beef op de onderste helften. Schep daarop de piccalilly en verdeel vervoglens de zilveruitjes erover. Vouw de broodjes net niet helemaal dicht.

Bereidingswijze

Variatie:

Vervang de corned beef door ossenworst, pekelvlees, pastrami, gebraden, fricandeau, gekookte ham of gepekelde ossentong



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepten_van_omalidy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top