Kippenragout

  • Internationaal,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-06-2002

Gaat er altijd in.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 soepkip of 1kg kipfilet
1 kg gehakt
2 potjes champions
1 blikje tomatenpuree
magi
eieren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Soepkip of kipfilet koken met wat zout en naderhand in kleine stukjes snijden.
Kleine soepballetjes van het gehakt draaien en koken (apart).
Boter smelten en met meel sausje maken en steeds vermeerderen door toevoeging van het vocht van de soepballetjes,(onder goed roeren)
Kip en balletjes aan de saus toevoegen, goed roeren
Champions en tomatenpuree toevoegen.
Maggie naar smaak.
Eieren hard koken en koud laten worden.
Warm opdienen op diepe schotel en garneren met in stukjes gesneden ei.

Serveertip

Serveren met stokbrood,augurken en zelf ingelegde uitjes.
Doet het goed op een verjaardagsfeestje.

Smakelijk Eten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten