1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Kippenragout

Kippenragout

  • Internationaal,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-06-2002

Ingrediënten


1 soepkip of 1kg kipfilet
1 kg gehakt
2 potjes champions
1 blikje tomatenpuree
magi
eieren



Gaat er altijd in.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Soepkip of kipfilet koken met wat zout en naderhand in kleine stukjes snijden.
Kleine soepballetjes van het gehakt draaien en koken (apart).
Boter smelten en met meel sausje maken en steeds vermeerderen door toevoeging van het vocht van de soepballetjes,(onder goed roeren)
Kip en balletjes aan de saus toevoegen, goed roeren
Champions en tomatenpuree toevoegen.
Maggie naar smaak.
Eieren hard koken en koud laten worden.
Warm opdienen op diepe schotel en garneren met in stukjes gesneden ei.

Serveertip

Serveren met stokbrood,augurken en zelf ingelegde uitjes.
Doet het goed op een verjaardagsfeestje.

Smakelijk Eten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bea05pikegio


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bea05pikegio
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top