Crostini met carpaccio

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.

Een ideaal hapje vooraf,perfect met een rose

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 plakjes rosbief,1 teentje knoflook,1 sjalotje 50 gr,champinons,4 el.olijfolie,2el.balsamicoazijn,peper en zout,8 crostini of vers geroosterde plakjes stokbrood.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

hak het teentje knoflook fijn,snipper het sjalotje,en snijd de champignons in blokjes.

Bereidingswijze

Zet de knoflook,sjalotje en de champignons aan in de olijfolie en smoor ze 3 min.Breng op smaak met de balsamico-azijn,peper en zout.Leg de plakjes rosbief op de crostini.

Serveertip

en leg daar weer de dressing overheen.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

zinzerella avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten