aardappelsalade met kalkoen en noten

  • Duits, Buffet
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-06-2002

Met dank aan Renate

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
350 gr. kalkoen-nassivlees, 2 eetl. zonnebloemolie, zout, peper, 1 teen knoflook, 1 kg. kant en klare aardappelsalade, 4 schijven ananas, 75 gr. gepelde walnoten, 1 pot selderijsalade(juliennereepjes) 4 eetl. geknipte peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De stukjes kalkoenvlees in de olie snel rondom bruin en in 5 min. gaar bakken. De knoflook erboven uitpersen. Af laten koelen en met wat peper en zout op smaak brengen. De aardappelsalade losroeren. De ananasschijven in stukjes snijden. De noten grof hakken. Van de selderijreepjes de helft uit de pot nemen. Alles met elkaar mengen en op smaak brengen met zout,peper en de peterselie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten