aardappelsalade met kalkoen en noten
- Duits, Buffet
- 20-30 min.
- Geplaatst op 20-06-2002
Met dank aan Renate
Ingrediënten 4 personen
350 gr. kalkoen-nassivlees, 2 eetl. zonnebloemolie, zout, peper, 1 teen knoflook, 1 kg. kant en klare aardappelsalade, 4 schijven ananas, 75 gr. gepelde walnoten, 1 pot selderijsalade(juliennereepjes) 4 eetl. geknipte peterselieBereidingswijze
De stukjes kalkoenvlees in de olie snel rondom bruin en in 5 min. gaar bakken. De knoflook erboven uitpersen. Af laten koelen en met wat peper en zout op smaak brengen. De aardappelsalade losroeren. De ananasschijven in stukjes snijden. De noten grof hakken. Van de selderijreepjes de helft uit de pot nemen. Alles met elkaar mengen en op smaak brengen met zout,peper en de peterselie.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties