1. Home
  2. Recepten
  3. Bonbons

Bonbons

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-06-2002

Ingrediënten


1 dl slagroom
200 g pure chocolade
1 tl (espresso)oploskoffie
1 el Grand Marnier
1 el poedersuiker
papieren bonbonvormpjes
1 zakje gepelde walnoten (garnering)



Een goede maaltijd afsluiten met een kopje koffie en zelfgemaakte bonbons. Heerlijk!
Deze hoeveelheid is goed voor ongeveer 20 bonbons.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In pannetje slagroom aan de kook brengen. Van vuur af chocolade erboven in stukjes breken. Al roerende laten smelten. Door mengsel roeren: oploskoffie, Grand Marnier en poedersuiker. Op koele plaats chocolademengsel iets laten opstijven en overdoen in spuitzak met stervormig spuitstuk. In papieren vormpjes spuiten en garneren met halve walnoot. Op koele plaats bonbons laten drogen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winnie78


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winnie78
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top