varkenslap met romige sinaasappelsaus

  • Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-06-2002

lekker varkensvlees in een romige saus van sinaasappel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui
4 varkenlapjes
zout en kerriepoeder
1 dl sinaasappelsap
1 dl bouillon
100 g gewelde tutti frutti
1 dl room culinair.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

wrijf het vlees in met het zout en de kerriepoeder.
snipper de ui en wel de tuttu frutti

Bereidingswijze

bak het vlees in boter rondom bruin
schenk het sinaasappelsap en de bouillon toe voeg de ui toe en laat dit 30 min stoven
voeg laatste 20 min de tutti frutti toe
neem vlees uit de pan en voeg de room culinair toe

Serveertip

serveer de saus en het vlees met aard.purree en broccoli.

eet smakelijk

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten