1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. varkenslap met romige sinaasappelsaus

varkenslap met romige sinaasappelsaus

  • , Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-06-2002

Ingrediënten 4 personen


1 ui
4 varkenlapjes
zout en kerriepoeder
1 dl sinaasappelsap
1 dl bouillon
100 g gewelde tutti frutti
1 dl room culinair.



Lekker varkensvlees in een romige saus van sinaasappel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Wrijf het vlees in met het zout en de kerriepoeder.
snipper de ui en wel de tuttu frutti

Bereidingswijze

Bak het vlees in boter rondom bruin
schenk het sinaasappelsap en de bouillon toe voeg de ui toe en laat dit 30 min stoven
voeg laatste 20 min de tutti frutti toe
neem vlees uit de pan en voeg de room culinair toe

Serveertip

Serveer de saus en het vlees met aard.purree en broccoli.

eet smakelijk



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kaluh


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kaluh
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top