4 middelgrote uien
2 groene paprika's
2 rode paprika's
1 teentje knoflook
1/8 selderieknol
2 eetlepels fijngehakte peterselie
50 gram boter
4 eetlepels kleine blokjes doorregen spek
4 theelepels paprikapoeder
2 theelepels zout
1 middelgrote aubergine
350 gram varkenshaas
2 eetlepel olie
peper en zout
De uien in dunne plakken snijden
de paprika in reepjes snijden
het knoflookteentje persen
de selderieknol dik schillen en in dunne reepjes snijden
het vlees in smalle reepjes snijden
Bak de blokjes spek uit en voeg daar de ui,paprika,knoflook en selderie toe vermengd met de fijngehakte peterselie.
Het geheel bestrooien met paprikapoeder en zout en in stukjes gesneden aubergine toevoegen.
Dit geheel 20 min. laten stoven onder regelmatig omscheppen.
zonodig een scheutje bouillon of water toevoegen.
Het vlees snel in hete olie dichtschoeien en met peper en zout bestrooien.