Haring voorafje

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 sneetjes Fries roggebrood - 3 Hollandse Nieuwe - 250 gram aardappelsalade - 15 gram verse bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Halveer de roggebrood diagonaal. Snijd de haring in reepjes van 1 cm. Leg op 4 borden elk 1 roggebrood-driehoekje. Verdeel de aardappelsalade over de roggebrood-driehoekjes. Dek het af met een tweede roggebrood-driehoekje. Knip de bieslook fijn. Meng de haringstukjes met de uitjes van de haring en bieslook. Verdeel de haring over het roggebrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten