1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Kippensoep
  5. Chinese kippensoep

Chinese kippensoep

Door: sasvdberk

  • Internationaal,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-06-2002

Ingrediënten 4 personen


1 flesje Maggi Basis voor Kippensoep
200 g kipreepjes
1 teentje knoflook
1 stukje verse gemberwortel, ca. 2 cm
100 g peultjes
125 g champignons in plakjes
2 lente-uitjes, in ringetjes
200 g gesneden Chinese kool
125 g tauge



In deze soep kunnen allerlei soorten groene groenten worden meegekookt, zolang ze maar beetgaar blijven

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Bereid het flesje Maggi Basis voor Kippensoep zoals aangegeven en laat de kipreepjes zachtjes meekoken.

2. Laat de knoflook en gember er 10 minuten intrekken.

3. Doe de peultjes en champignons in de soep en laat het geheel 5 min. zachtjes koken.

4. Voeg dan de lente-uitjes, kool en tauge toe en laat nog 3 min. zachtjes koken.

5. Verwijder het teentje knoflook en het stukje gember

6. Serveer de soep op diepe borden.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top