ribbetje van de bbq

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-06-2002

Spare-ribs! Hoe krijg je dat heerlijke knapperige korstje??? STROOP!

Deel dit recept

Ingrediënten
* pannekoekenstroop (lekker veel)

* sambal

* zoete ketjap

* paar teentjes knoflook uitgeperst

* loempiasaus

* mosterd

* worchestersuas

* tobasco

* peper en zout

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Haal bij de slager de verste en dikste ribbetjes die hij maar heeft. Reserveer anders alvast een aantal ingevroren ribbetjes, zorg dat er lekker veel vlees aan zit.

Bereidingswijze

Maak een marinade van de bovenstaande ingredienten.


Laat de marinade een paar uur intrekken.


Heel zachtjes op de BBQ, niet verbranden, maar laten garen (dus veel draaien)

Serveertip

Heerlijk met een salade of stokbroodje, maar ook met mijn geweldige aardappelen in aluminium folie (zie mijn site)

Laatste reacties

obbens avatar
obbens 07-07-2002

vandaag gemaakt en alles op was zeer goed bevonden hier cora

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten