Nuoc cham

  • Thais, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-06-2002

Deze saus is heerlijk bij rijst of pittige garnalenpakketjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 el limoensap
4 el vissaus
3 el water
1 tl palmsuiker
1 rode chilipeper, zonder zaad en fijngesneden
1 el geraspte wortel
1 el fijngehakte geroosterde pinda's
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng het limoensap, de vissaus en het water in een kommetje en voeg de suiker toe. Roer tot de suiker is opgelost
Roer eerst de chilipeper en geraspte wortel en vervolgens de geroosterde pinda's erdoor

Serveertip

Deze saus smaakt vers bereid het beste

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten