1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Gemarineerde olijven

Gemarineerde olijven

Door: cuisine_monique

  • Mediterraan, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-06-2002

Ingrediënten 12 personen


1 dl. basilicumolie, geraspte schil van ? sinaasappel, kwart venkelknol, potje zwarte olijven



Ze zijn in allerlei smaken te koop, maar het is toch leuk om het eens zelf te doen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer in een schaaltje de basilicumolie samen met de geraspte sinaasschil. Hak de kwart venkelknol fijn en voeg dit bij de basilicumolie. Schep er de uitgelekte zwarte olijven bij en marineer ze minstens 5 a 6 uur op een koele plek (niet in de koelkast).



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top