Nasi Goreng
- Aziatisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 16-06-2002
Nasi met ei.
Voorbereiding
De ui pellen en snipperen.
Van de prei de worteltjes en het lelijke blad verwijderen.
De prei in dunne ringen snijden, wassen en in een vergiet laten uitlekken.
De ham in stukjes snijden.
De augurk in plakjes snijden.
Bereidingswijze
De olie in een braadpan verhitten en hierin de ui ? 3 min. fruiten.
Prei en sambal ? 5 min. meebakken.
De nasi uit het pak nemen en aan het ui-preimengsel toevoegen.
Bak het ? 5 min. mee.
Intussen in een koekenpan de boter verhitten en 3 spiegeleitjes bakken.
De ham door de nasi scheppen en het op smaak brengen met ketjap.
Garneer de nasi met spiegeleieren en augurk.
Serveertip
Lekker met atjar tjampoer (potje).
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties