Chili-visschotel uit de oven

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 16-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gram snelkookrijst - 1 blikje ansjovisfilets - 1 blikje tonijn op olie - 2 potten Hak groentenschotel voor chili con carne - 4 tomaten - 100 gram geraspte belegen kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Platte ovenschaal met een inhoud van 2 liter

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Kook de rijst voogens e aanwijzing. Laat de ansjovis en tonijn uitlekken en verdeel het in stukkes. Schep de vis door de groentenschotel. Was de tomaat en snijd het in plakjes. Schep de groentenschotel in de ovenschaal. Leg de plakjes tomaat er op. Strooi de kaas erover. Plaats de schotel in het midden van de oven en laat het in 20 minuten heet en bruin worden. Serveer de schotel met rijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten