Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Curry
  5. Curry

Curry

Door: luckyjo

  • Vegetarisch, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-06-2002

Ingrediënten 4 personen


4 eieren - 3 eetlepels zonnebloemolie - 600 gram roerbak groentenmix - 1 stazak Patak's Tikka Masala kerriepasta - 1 blikje kikkererwten - 2 groentenbouillontabletten - 125 ml. sour cream - 1 zakje pappadums naturel



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren in 8 minuten hard. Verhit de olie in de Braadpan. Bak de roerbakmix al omscheppend 2 minuten. Voeg de kerriepasta toe en kook het 1 minuut zachtjes mee. Laat de kikkererwten uitlekken. Voeg 1 liter water, kikkererwten en bouillontabletten toe. Breng het aan de kook en laat het 5 minuten sudderen. Pel de eieren en snijd ze in blokjes. Roer de sour cream en eieren door de soep. Serveer de soep met pappadums.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top