Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-06-2002

Heel makkelijk te maken en snel klaar

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 zakje Risotto alla Milanese (grand'italia), 1 bakje surimi flakes, 1 zakje stoneleeks, 1 bakje gegrilde paprika's (Verderegno), 2 el. citroensap, 1 bakje rucola, 1 bakje rivierkreeftjes, 1 zakje gemengde eikenbladsla met rucola
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Saffraanrisotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Surimi iets kleine snijden. Stoneleeks in stukjes van 1 cm. snijden. Paprika's boven kom afgieten en in stukjes snijden. Paprikavocht met citroensap tot dressing kloppen. Risotto, stoneleeks, rucola, paprika, surimi en helft van rivierkreeftjes erdoor scheppen.
Eikenbladsla over twee wijde kommen verdelen. Rijstsalade erop scheppen. Rest van rivierkreeftjes erover verdelen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten