1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Balkan gehaktballen

Balkan gehaktballen

Door: teuben44

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-06-2002

Ingrediënten 2 personen


250 g gehakt
1 ei
1 stick Verstegen Gehaktmix Stroganoff
boter
evt. tomatenketchup



Lekker simpel!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng het gehakt met het ei en 1 stick Gehaktmix Stroganoff. Draai er mooie ballen van. Verhit wat boter in de pan en bak hierin de gehaktballen rondom bruin.

Laat ze op laag vuur in circa 20 minuten gaar worden. Haal de ballen uit de pan. Voeg aan het braadvocht een kopje lauwwarm water toe en naar smaak wat tomatenketchup.

Serveertip

Lekker met gekookte aardappelen en rode kool met appeltjes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van teuben44
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top