Bosbessen-cheescake

  • Amerikaans, Tussendoortje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 14-06-2002

nee, geen echte cheesecake, maar een heerlijk romig drankje met verse roomkaas!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1,25 dl gewassen en schoongemaakte bosbessen


1,25 dl magere room


2,5 dl vanille ijs


4 el parfait amour (likeur)


4 el zachtgemaakte roomkaas

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

zet een dozijn bosbessen opzij en doe de rest in een mengbeker. voeg de overige ingredienten toe en mix het tot een smeuig mengsel. schenk het in 2 glazen, serveer het gegarneerd met de overgebleven bosbessen.

Serveertip

Variatietip:
als er kinderen willen meegenieten van dit drankje, laat de likeur dan achterwege en voe in de plaats bosbessensiroop toe. probeer dit ook eens met ander bosvruchten of aardbeien of een mengeling.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten