Tjap Tjoy
- Chinees, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 13-06-2002
Ingrediënten 4 personen
200 gr bieflappen,- 2 el sojasaus,- 3 teentjes look,- 1 ui,- 1 bakje champignons,-1 rode paprika,- 1 stronk broccoli,- een scheut oestersaus,- olijfolie.Bereidingswijze
Snij 200 gram biefstuk in flinterdunne plakjes en marieer ze ongeveer twee uur in 2 eetlepels sojasaus en 2 geperste teentjes knoflook. Verhit olie in de wok en fruit daarin 1 uitje en 1 teentje knoflook, verschipperd . Als deze lichtbruin kleuren de biefstukjes, een bakje champignons, een rode paprika en 1 stronk broccoli roerbakken. Als laatste een scheut oestersaus er door heen. Serveren met rijst en dingetjes als kroepoek, seroendeng of gebakken uitjes.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties