Tjap Tjoy

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gr bieflappen,- 2 el sojasaus,- 3 teentjes look,- 1 ui,- 1 bakje champignons,-1 rode paprika,- 1 stronk broccoli,- een scheut oestersaus,- olijfolie.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij 200 gram biefstuk in flinterdunne plakjes en marieer ze ongeveer twee uur in 2 eetlepels sojasaus en 2 geperste teentjes knoflook. Verhit olie in de wok en fruit daarin 1 uitje en 1 teentje knoflook, verschipperd . Als deze lichtbruin kleuren de biefstukjes, een bakje champignons, een rode paprika en 1 stronk broccoli roerbakken. Als laatste een scheut oestersaus er door heen. Serveren met rijst en dingetjes als kroepoek, seroendeng of gebakken uitjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten