Zelfgemaakte kruidenkaas

  • Nederlands,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 13-06-2002

Picknick, voor 4 personen

Smaak verrukkelijk op toostjes of bruin stokbrood.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gr zachte boter of zachte verse kaas (bv MonChou)

2 eetl citroensap

msp mosterdpoeder, zout en peper

2 eetl fijngehakte verse bieslook, selderij en dille
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer door de boter of kaas de citroensap, kruiden, zout en peper.
Bekleed een klein schaaltje met plastic folie. Schep de boter of verse kas erin. Laat dit minstens 30 minuten in het diepvriesvak opstijven. Haal het een uur voor gebruik uit de diepvries en uit het schaaltje. Rol de boter of kaas door fijngeknipt bieslook. Maak de kaasjes af met een paar sprietjes bieslook, blaadjes selderij of shiso purper (verkrijgbaar bij een goed gesorteerde groentezaak).

Laatste reacties

hazelnootgebakje avatar
hazelnootgebakje 20-06-2004

Lekker als vulling in plakjes gerookte opgerolde zalm.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten