1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Zelfgemaakte kruidenkaas

Zelfgemaakte kruidenkaas

  • Nederlands,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-06-2002

Ingrediënten 4 personen


100 gr zachte boter of zachte verse kaas (bv MonChou)
2 eetl citroensap
msp mosterdpoeder, zout en peper
2 eetl fijngehakte verse bieslook, selderij en dille



Picknick, voor 4 personen
Smaak verrukkelijk op toostjes of bruin stokbrood.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer door de boter of kaas de citroensap, kruiden, zout en peper.
Bekleed een klein schaaltje met plastic folie. Schep de boter of verse kas erin. Laat dit minstens 30 minuten in het diepvriesvak opstijven. Haal het een uur voor gebruik uit de diepvries en uit het schaaltje. Rol de boter of kaas door fijngeknipt bieslook. Maak de kaasjes af met een paar sprietjes bieslook, blaadjes selderij of shiso purper (verkrijgbaar bij een goed gesorteerde groentezaak).



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heerlijke_hapjes


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heerlijke_hapjes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top