Worteltjes met komijn en gember

  • Fusion, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-06-2002

Heerlijk bijgerecht voor bij vis of vlees

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram kleine peentjes, 55 gr boter, 1 el bruine suiker, 1/2 tl witte wijnazijn, 1 el komijnzaadjes, 15 verse fijngesneden gemberwortel, 2 el fijngehakte peterselie, zout en peper.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een pan

Bereidingswijze

Worteltjes beetgaar koken. Boter, bruine suiker en azijn in een pannetje doen, goed roeren. Komijn en gember erbij, en de saus goed met de worteltjes mengen. Op smaak maken met zout en peper.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten