1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Sardinas al horno

Sardinas al horno

  • Spaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-06-2002

Ingrediënten


24 sardines
1 citroen
venkel
olie
water
zout, peper



Sardines uit de oven, Spaanse tapa of als onderdeel van de maaltijd

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De sardines schoonmaken (schubben, ingewanden en kop verwijderen). Leg de sardines opengevouwen met de binnenkant naar beneden in een ovenschaal op een "bedje" van venkel. Doe hier wat zout, peper, citroensap, olie en een beetje water bij. Zet het in een hete oven (175?-200?C) gedurende ongeveer 10 minuten. Zorg dat ze niet uitdrogen, bedruip het eventueel wat met het vocht uit de schaal. Serveren met schijfjes citroen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tapas_enz


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tapas_enz
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top