Gevuld fruit en groenten

  • Bijgerecht
  • 20-30 min.

Gevulde reuzenchampignons

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
12 reuzenchampignons, 1/2 el. olie, 2 plakjes ontbijtspek, 1 bosuitje, 50 gr. MonChou, 1 ei (M), 1 el. peterselie, 3 el. geraspte pizzakaas (zakje), peper, zout, paneermeel, boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Borstel 12 reuzenchampignons schoon, breek de steeltjes eruit en hak deze fijn. Verhit 1/2 el. olie en bak 2 in reepjes gesneden plakjes ontbijtspek met de fijngehakte steeltjes en 1 fijngehakt bosuitje 3 minuten al omscheppend lichtbruin. Neem de pan van het vuur. Roer 50 gr. MonChou, met 1 losgeklopt ei (M), 1 el. fijngehakte peterselie, 3 el. geraspte pizzakaas (zakje) en peper en zout naar smaak los en schep het bosuimengsel erdoor. Strooi een beetje paneermeel in de champignonhoedjes en vul ze met het mengsel. Zet ze in een ingevet ovenschaaltje en bestrooi ze met 3el. geraspte pizzakaas. Bak ze in een voorverwarmde overn (175 C) in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marjorana avatar
marjorana

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten