1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Slanke keuken
  5. Heilbot met dragon

Heilbot met dragon

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-06-2002

Ingrediënten 1 personen


150 gr gefileerde heilbot
citroensap
Worcestershire saus
1 theel boter
1 theel gesnipperde sjalot
1/8 L droge witte wijn
1/2 dl slagroom
1 theel fijngehakte dragon
zout en peper



Voor een persoon; 264 Kcal / 1104 Kj p.p.
Dit recept kan voor niemand een probleem opleveren.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wrijf de heilbot in met citroensap en worcestershire saus. bestrijk een lage pan met boter, strooi de sjalot erin, leg de vis erop en giet de wijn erbij. Zet de schaal afgedekt 6 tot 8 minuten op laag vuur. Neem de vis uit de pan en houd hem warm. Roer de room door het kookvocht en laat dit tot een lichtgebonden saus inkoken. Roer de dragon erdoor, breng op smaak met zout en peper en giet de saus over de heilbot.

Serveertip

Geef er desgewenst aardappelgratin en een salade van tuinkers bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top