Tempura

  • Japans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 13-06-2002

Vis en groenten in een jasje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kopjes tempurameel (verkrijgbaar bij o.a. AH), 2 1/2 kopjes water, 4 gamba's, 1 courgette, 1 zoete aardappel, 1 krabstick, 1 paprika, 4 champignons, 4 el. rijstwijn
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Frituurpan

Bereidingswijze

Groenten in stukken snijden. Meel loskloppen met water, het meel moet waterig zijn. De vis en stukken groenten rollen in droge tempurameel, daarna in het beslag. Gedurende een minuutje frituren op 160 - 180 graden.

Serveertip

Serveren met kant en klare tempurasaus (o.a. verkrijgbaar bij AH).

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten