1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-06-2002

Ingrediënten 4 personen


* 2 dubbele kipfilets * 3 uien * 3 tenen knoflook * 1 theelepel sambal * 1 eetlepel ketjap * een klein blikje tomatenpuree * 1 blik perzikken op sap * 1 pak rijst van 400 gram



Een pilaf-recept gebaseerd op kip en perzik.
Is te vergelijken met Chicken-tonight; alleen bestond dat nog lang niet toen dit recept bedacht werd.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

* Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak.
* Snij de kip klein en wrijf deze in met peper en zout. Bak de kip vervolgens goudbruin.
* Voeg de gesneden uien, uitgeperste knoflook, sambal, ketjap en tomatenpuree toe.
* Snijdt de perzikken in stukjes en voeg deze met het sap toe aan het mengsel.
* Laat alles nog even doorpruttelen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sneezle


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sneezle
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top